Sponsoring

Sponsors gezocht voor de Porsche Mobil 1 Supercup.
De autosport leent zich uitstekend om uw premium merk aan het wereldwijde publiek te presenteren.

POSITIONERING ALS PREMIUM MERK IN 2019

Aankomend raceseizoen kan u de naamdrager zijn van ons premium raceteam. Ook is het merk aanwezig tijdens speciale door Porsche en de Formule 1 gekozen evenementen. Daarnaast mag het merk voortaan de naam van het Raceteam overnemen. De positioneringsmogelijkheden die het merk krijgt zijn zeer krachtig. Ook op het vlak van imago kan de match tussen Porsche Mobil 1 team en merkpositionering gerust uitstekend genoemd worden. Wij willen uw merk op de kaart zetten! De associaties die het merk krijgt met Porsche en Formule 1 is een premium sport partnership te noemen met wereldwijde allure bij uitstek.

TRANSITIE IN DE SPORT

Opvolgend hebben de Formule 1/Porsche Mobil 1 Supercup en Max Verstappen een uitstekend moment gecreëerd om als sponsor in te stappen. Met bovenstaande premium merken wilt u als ondernemer graag meeliften op het succes en de daarbij horende marketing exposure. Om nog maar niet te spreken over de speculatie dat formule 1 in 2020 naar eigen land komt. Stelt u zich voor, de kans om als premium partner in eigen land te schitteren tijdens een van s’ werelds grootste sportevenementen. Als beoogd premium merk is dit een uitgelezen kans om in te stappen.

UITSTEKEND PLATFORM

Steeds vaker blijkt sport voor bedrijven een uitstekend platform om te communiceren met consumenten en klantenrelaties. Nagenoeg alle grote bedrijven in Nederland zijn dan ook sportsponsor. Maar waarom is de Porsche Mobil 1 juist zo interessant voor bedrijven?

Sport zorgt voor imagoverbetering, genereert meer naamsbekendheid en verhoogt de omzet. Daarnaast is het een uitgelezen kans om relatiemanagement in te zetten. Sport is emotie. Door zich te verbinden aan sport, proberen bedrijven iets van die emotie en beleving op hun merk af te laten stralen in de hoop belangrijke doelgroepen aan zich te binden. Daarnaast is de associatie met premium merken als Porsche en Formule 1 hoogstaand te noemen. Zeker in een tijd waarin traditionele reclame impact en effectiviteit verliest, vormt sponsoring een uitstekend marketingcommunicatiemiddel.

De marketing via sport is de afgelopen jaren exponentieel gestegen. De sponsoruitgaven op dit gebied zijn bedragen waar een premium merk niet van schrikt. Om de formule 1 teams te sponsoren wordt jaarlijks door Red Bull 54 miljoen betaald. Dankzij subsidies en eigen inbreng heeft u in het eerste jaar slechts 350.000 euro nodig om het team van Porsche Verhagen/Bas Koeten Racing te sponsoren. Een schijntje ten opzichte van de sponsoringsbudgetten van de Formule 1. Met het oog op de race in eigen land, kunt u uw bedrijf nu al binden aan ons waardoor u verzekerd bent van exclusiviteit om ook in 2020 in eigen land als trotse hoofdsponsor te fungeren.

Wij zijn resultaatgericht en stellen alles in het werk om uw wensen op het gebied van sponsoring, marketing en bedrijfsontwikkeling te realiseren. Tot slot bieden wij supportmarketing en ondersteuning in online marketingcampagnes.

Bekijk de Partnership brochure Porsche Supercup 2019 hier.

Download: Michael Verhagen Parnerships brochure 2019

Iets voor uw bedrijf? Wilt u meer weten over hoe u ons kunt sponsoren? Neem dan contact met ons op door het formulier hieronder in de vullen.