Verhagen tweede wildcard op WTCR Zandvoort

Michael Verhagen is aangekondigd als het tweede wildcard-bericht voor de FIA ​​World Touring Car Cup (WTCR) race op Zandvoort volgend weekend, waar hij Prins Bernhard van Oranje zal vervoegen in Bas Koeten Racing in de Audi RS3 LMS-machine.

Verhagen racet momenteel in de Dutch Supercar Challenge, waar hij een BMW M4 rijdt, maar hij heeft in het verleden ook ervaring met TCR-machines.

In 2016 nam hij deel aan de TCR Benelux-races op Zandvoort, voordat hij vorig jaar in het circuit van TCR Duitsland racete.

"Ik heb racen in verschillende toerwagenkampioenschappen in sprint en uithoudingsvermogen", zei Verhagen. "Ik heb twee races gedaan in TCR Benelux samen met Tom Coronel en ook twee races in TCR Duitsland met de Bas Koeten Racing Audi RS 3 met Jaap van Lagen en Rik Breukers in hetzelfde team.

"Omdat Zandvoort mijn thuisbaan is, hoop ik snel weer in te halen. De competitie zal hevig zijn en WTCR is de hoogste competitie in mijn carrière, dus de spanning stijgt. "

Teambaas Bas Koeten kijkt uit naar zijn team, dat al 15 jaar aan het werk is en voor het eerst het circuit betreedt in een FIA-serie.

"Het racen van onze twee Audi RS 3 LMS TCR-auto's in het WTCR op Zandvoort zal een geweldige ervaring zijn voor ons team," zei Koeten. "Twee Nederlanders in onze fel oranje auto's hebben, is een mooie toevoeging aan het sterke WTCR-veld. Ik ben er zeker van dat de 100.000 fans die verwacht worden onze oranje auto's zullen ondersteunen. "

Het vierde WTCR-evenement van het seizoen vindt volgend weekend plaats in de zandduinen van Zandvoort.

Voor meer informatie kunt u kijken op FIA WTCR met Bernhard van Oranje aan start.
Wilt u meer lezen over Michael Verhagen klik dan hier.

Partners