Dubbelprogramma voor Michael Verhagen

Michael Verhagen rijdt aankomend weekend een dubbelprogramma op het circuit Zandvoort. De snelle man uit Breda komt uit in het WTCR, het officieuze wereldkampioenschap toerwagens en de Supercar Challenge.

Tijdens de Jumbo Race Dagen maakt Michael Verhagen zijn debuut in het WTCR. Bij het team van Bas Koeten Racing krijgt hij in Bernhard van Oranje een koninklijke teamgenoot en moet het opnemen tegen de sterkste toerwagencoureurs als Yvan Muller en Ted Bjork. “Het is geweldig dat ik aan deze spectaculaire races kan deelnemen en mij kan meten aan de wereldtop. Met de demonstraties van Max Verstappen komen er vele duizenden autosportfans naar Zandvoort, wat de beleving natuurlijk alleen maar mooier maakt,” aldus Michael Verhagen.

Verhagen komt daarnaast ook uit in de Supercar Challenge. Dit seizoen rijdt hij samen met de snelle Willem Meyer in een BMW M4 Silhouette en wist eerder dit jaar op Spa al een podiumplek te pakken. Op Zandvoort moet hij het opnemen tegen een groot aantal Porsches, maar hij is erop gebrand voor een goed resultaat te gaan.

Meer informatie over de Jumbo Racedagen klik hier.
Meer nieuwsitems lezen over Michael Verhagen klik hier.