Het raceseizoen is bekroond met het kampioenschap! What’s next?!

Het raceseizoen is bekroond met het kampioenschap! What’s next?!


Het raceseizoen is bekroond met het kampioen in Supercar Challenge GT Divisie. Daarnaast vormde ook het wereldkampioenschap Toerwagens WTCR een uniek moment: we hadden de eer om samen met Prins Bernhard van Oranje te rijden. Doordat we als team meerdere 24h overwinningen in de TCR klasse hebben behaald, mogen we onszelf met trots tot de meest befaamde raceteams van Nederland rekenen.

 

Allereerst willen wij van dit moment gebruik maken om alle huidige sponsoren te bedanken voor de samenwerking in 2018, zonder de sponsors was het niet gelukt aldus Michael Verhagen. Daarnaast willen wij ook het raceteam van JR Motorsport bedanken voor het maatwerk van de bolide!

Hierop volgend zijn wij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zoals velen dromen om in de voetsporen te treden van onze MAX is dat niet realistisch en zelfs onmogelijk te noemen. Maar om toch een beetje mee te kunnen snoepen van het gehele F1 spektakel, gaan wij ons vol gas inzetten om in 2019 de Porsche Mobil1 Supercup te kunnen rijden! De raceklasse die al sinds 1993 in het voorprogramma van F1 zit is voor ons een droom binnen handbereik.

Tot slot is sport een emotie. Winnen binnen onze sport doe je nooit alleen. Word jij een belangrijke factor binnen ons team? En vier jij onze sportieve successen met ons mee? Word dan sponsor van ons race team en werk aan een positieve naamsbekendheid.

Met hele aantrekkelijke VIP pakketten willen wij onze toekomstige sponsoren een uniek platform aanbieden!

 

Nieuwsgierig geworden? Dan verwijzen wij u graag richting onze sponsor pagina. Lees meer op onze sponsoring pagina.

Meer informatie over de Porsche Mobil 1 Supercup vind u hier.

 

 

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy